Anasayfa » Hakkımızda

Bng Mühendislik Hidrolik Silindir Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2013 yılında Ostim organize sanayi bölgesinde 30 yılı aşkın bir makine sanayi tecrübesiyle hidrolik silindir ve hidrolik silindir ekipmanları üretim, tasarım ve bakım hizmetlerini düşük maliyetlerle, yüksek hızlı, dünya standartlarında ve kalite garantili olarak sağlamak amaçlı kurulmuştur.

Firmamız şuan için 20 kişiden oluşan profesyonel bir ekip ve 1000 metrekare kapalı alanda modern makine ve teçhizat envanteri ile müşterilerine imalatın ilk adımından son aşamasına kadar hızlı ve kaliteli hizmeti tek çatı altında uygun fiyatlarla vermektedir.

Başlıca hizmetlerimiz OEM hidrolik silindir ve hidrolik silindir ekipmanları imalatı, her çeşit hidrolik silindirin bakım hizmeti, her projeye ve amaca uygun hidrolik silindir tasarımı ve imalatı, pim ve burç imalatıdır. Bunlar dışında firmamızda mühendislik gerektiren özel imalatlar da yapılmaktadır.

Firmamız yurtiçi ve yurtdışında 300 ü aşkın şirketle her geçen gün müşteri portföyünü ve ürün yelpazesini genişleterek çalışmaktadır.

Bu işe başlamaktaki amacımız dünyadaki güncel sektörel gelişmeleri ve teknolojileri takip edip uyum sağlayarak alanımıza giren her çeşit imalatın ve tasarımın en yüksek hızda en düşük maliyetlerle yapılmasını temin edip yerli sanayimizin gelişmesine katkıda bulunabilmek, bu alanda dünya pazarında rekabet edebilmek ve müşterilerimizin işlerine başlamasına, devam etmesine, hızlandırmasına yardımcı olabilmektir.